DOLAR 32,5630 0.3%
EURO 34,9188 0.31%
ALTIN 2.440,240,08
BITCOIN 20556320,00%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GÜZELLİK MERKEZLERİNİN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR

GÜZELLİK MERKEZLERİNİN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR

ABONE OL
Kasım 1, 2023 15:27
GÜZELLİK MERKEZLERİNİN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzellik Uzmanı Filiz Şahin yaptığı açıklamada, güzellik merkezlerinin sorunlarını şu başlıklar altında topladı.

HİZMET ALAN MÜŞTERİNİN BEKLENTİSİNİN KARŞILANMAMASI

Şahin , Haber Yeni Gündem’e yaptığı değerlendirmede ; ”Seanslar ve ödemeler bitmiş olmasına rağmen sözleşmede vaat edilen sonucu alamamıştır. Geriye yönelik olarak parasının iadesini talep etmektedir” dedi.

ESKİ EKİPMANLARIN KULLANILMASI

Şahin ayrıca ; ” Günümüzdeki birçok güzellik merkezi ya eski ekipmanları kullanmakta ya da insan sağlığı ile birebir ilişkili olan bu cihazların bakımlarını yaptırmamakta veya aksatmaktadır. Bu da birçok ciddi zarara neden olabilmektedir. Çünkü, insanların tenleri, vücutları ile direkt temas halinde olan hatta epilasyon işlemleri sırasında direk cildi yakan uygulamalarda bakımsız veya eski cihazlar insan sağlığını ve güvenliğine çok ciddi zararlar verebilmekte” ifadesini kullandı.

RANDEVU HATIRLATICILARININ OLMAMASI

Şahin, son olarak ;” Müşterinin yapacak çok işi var, tarihi karıştırabilir, planlarını sadece akşamları hatırlayabilir. Salon sadece kar marjını kaybetmekle kalmaz, aynı zamanda şu anda başka bir ziyaretçi alma fırsatını da kaybeder ” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.