DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Dursun Ataş: “Nefesimiz enselerindedir”

KAYSERİ (1HA) – İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’de son günlerin ana gündem maddelerine dair basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Kayserililere seslenen Ataş, “Kendilerince elit bir grubun hakimiyetini esas alan sözüm ona seçkinler yeniden Kayseri halkı üzerinde vesayet kurma çabasına girmiştir. Şunu iyi bilsinler ki attıkları her adım hemşehrilerimiz tarafından olduğu gibi bizim tarafımızdan da yakından takip edilmektedir. Nefesimiz enselerindedir. Vatandaşın hakkının, hukukunun yok edilmesine, parasının kurulan şatafatlı, lüks sofralarda birilerince heba edilmesine sessiz kalmayacağız” diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yaptığı açıklamada son birkaç aydaki esnaf odalarının seçimlerini ve Erciyes Anadolu Holding’in CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in yaptığı açıklamalarını değerlendirdi.

Esnaf odalarındaki seçimlerden siyasi çıkar güdüldüğünü öne süren Ataş, “Kayseri esnaf odalarında seçimler yapılıyor, bir bakıyorsunuz vatandaşın parasıyla kurulan sofralarda bir takım siyasi çevreler boy gösterip ahkam kesiyor. Esnaf kan ağlıyor ama bu beyler esnaf odalarını dizayn etme ve esnafa hava atma peşinde. Elinizi siftah etmeden kepenk kapatan esnafın cebinden, odasından, oda seçimlerinden çekin. Esnaflar kendi meslek birliklerine kimleri seçeceğine bırakın kendileri özgür iradeleriyle karar versin. Siyasi şovlarınızı esnaf parasıyla kurulan sofralarda yapmaktan vazgeçin! Bir gün de siz sofra kurun, yoksul değilsiniz ya! Kurun sofrayı çağırın gerçek esnafları da dertlerini dinleyin! Biraz da siz susun, onlar konuşsun” diye konuşarak, esnaf odalarının başkan ve başkan adaylarını esnafların derdini dinlemeye çağırdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.