DOLAR 32,3946 -0.14%
EURO 34,7991 0.14%
ALTIN 2.433,76-0,18
BITCOIN 2018721-2,85%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DOKTOR BAŞKANA KAYSERİ TABİPLER ODASI’NDAN ÖZEL ÖDÜL

DOKTOR BAŞKANA KAYSERİ TABİPLER ODASI’NDAN ÖZEL ÖDÜL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Kayseri Tabip Odası tarafından sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine gayreti ve sağlık çalışanlarına desteklerinden dolayı özel ödüle layık görüldü.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:11
DOKTOR BAŞKANA KAYSERİ TABİPLER ODASI’NDAN ÖZEL ÖDÜL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, Sabancı Kültür Merkezi’nde Kayseri Tabip Odası tarafından düzenlenen “14 Mart Tıp Bayramı” kutlama etkinliğine eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sinevizyon gösterileri ve protokol konuşmaları yapıldı.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, programda yaptığı konuşmada, ‘tıbbiyeli hikmet’ temalı tasarım olarak çok özel ödüller hazırladıklarını ve çok özel kişilere takdim edeceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, program sunucusu tarafından “İlimizdeki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için her zaman büyük gayretler gösteren, aynı zamanda meslektaşlarımıza ve tabip odamıza maddi, manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, hem doktor eşi hem doktor babası olan nöroloji uzmanı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’ı sahneye davet ediyoruz” sözleriyle sahneye davet edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.