DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053602-1,04%
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DEVA SEÇİME KENDİ ADI İLE GİRECEK

DEVA SEÇİME KENDİ ADI İLE GİRECEK

Ali Babacan : Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:39
DEVA SEÇİME KENDİ ADI İLE GİRECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA partisi 6'lı ittifaktan ayrılmış değil. Ortak CB adayını destekleyecek. Parlamento seçimlerine kendi parti logosu ve ismiyle girecek.CHP veya başka bir parti listesinden seçime girmemek yönünde karar almışlar..Ali Babacan: DEVA Partisi önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, şanıyla, logosuyla girme kararı aldı.Ali Babacan: “Biz altılı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalıştığımız konularda, her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. O masada yer alan her partiyle iş birliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda da güçlü bir iradeye sahibiz.”Babacan: “Türkiye’nin sinir uçlarını germeye çalışanlar, bunun faturasını sandıkta ödeyeceklerdir. Türkiye’nin sessiz çoğunluğu, iktidar ortaklarının dayattığı bu korku ve yoksulluk komplosunu boşa çıkaracak.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.