DOLAR 32,2836 0.08%
EURO 34,8199 -0.05%
ALTIN 2.450,760,77
BITCOIN 1954918-2,88%
Kayseri
21°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bir daha belediye meclis üyesi olmam

Bir daha belediye meclis üyesi olmam

KAYSERİ (1HA) – İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, vatandaşın ekonomik olarak zor günler geçirdiğini dile getirdi. Yücel, bazı ilçelerde yapılan son anket sonuçlarını da paylaştı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:34
Bir daha belediye meclis üyesi olmam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KayseRadar ve Hunat TV ortak yayınında Mustafa Bayram ve Kürşat Açıkgöz’ün sunduğu ‘Ramazan Sohbetleri’ programına katılan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, önemli açıklalar yaptı. Henüz iktidar olan bir partide görev almadığını söyleyen Yücel, “Ben iktidarda olan bir partide olmadım, dolayısıyla muhalefet yapmak zorunda kaldım. Belki bir gün iktidar olacağız ve muhalefetin ne demek istediğini anlayan bir iktidar olacağız. Bence muhalefet Kayseri’de iktidar olan partiye doğru yöneliyor. 2018 yılında İYİ Parti olarak ilk seçimde ne mutlu ki yüzde 10’luk barajı geçen bir başarı sağladık ve Kayseri’den de bir milletvekili çıkardık. MHP’den kopmak kolay değildi, o çatıdan kolayca ayrılmak kolay olmadı. Sayın Dursun Ataş o zamanlar üzerimde hassasiyetle durmuştu. Sonrasında ben MHP’de iken son gün Kayseri’de artık milletvekili çıkarılamayacak dendiği anda bizim buradaki görevimizin artık Ak Parti’ye oy istenecek hele geldiğinde, benim artık orada yerimin kalmadığını anlayınca İYİ Parti’de Belediye Meclis Üyeliğinde devam ettim.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.