DOLAR 32,3111 -0.16%
EURO 34,7560 -0.13%
ALTIN 2.387,77-0,36
BITCOIN 19105941,15%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Corona virüsten dolayı kız kardeşini kaybeden İtalyan isyan etti

Corona virüsten dolayı kız kardeşini kaybeden İtalyan isyan etti

Çin'in Wuham kentinden tüm dünyaya yayılan corona virüsünden dolayı İtalya'da da insanlar hayatını kaybederken İtalyan bir kişi kız kardeşini corona virüsünden dolayı kaybetmesinin ardından isyan etti. Kız kardeşini kaybeden İtalyan, "Kız kardeşim arkadaki yatakta ölü olarak yatıyor ve kimse bana yardım etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:37
Corona virüsten dolayı kız kardeşini kaybeden İtalyan isyan etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaya Çin'den yayılan koronavirüs İtalya'da 366 kişinin ölümüne neden oldu.

İTALYA'DA KORONAVİRÜSÜN 7 BİN 375 KİŞİ DE GÖRÜLDÜ

Çin'den tüm dünyaya yayılan ve İtalya'da da insanların ölümüne neden olan corona virüsünden şuana kadar 7 bin 375 kişide görüldüğü açıklandı.

SÖZLERİ GÜNDEME OTURDU

Sosyal medya paylaşım platformu Facebook'tan çağrı yapan bir İtalyan vatandaşının sözleri gündeme oturdu.

 

NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM!

Facebook'ta yayınladığı videoda yardım çağrısında bulunan İtalyan Luca Franzese, “Kız kardeşim arkadaki yatakta ölü olarak yatıyor ve kimse bana yardım etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Napoli kentinde karantina altında yaşadığını belirten Luca Franzese 24 saattir ölü kardeşi ile bir evde kalmak zorunda kaldığını belirterek, acil yardım çağrısı yaptı.

KIZ KARDEŞİ CORONAVİRÜSTEN ÖLDÜ

Kardeşinin corona virüsünden ölüp ölmediğini bilmediğini belirten Luca Franzese, “Dün akşam kız kardeşim yaşamını yitirdi. Ölüm nedeni yüksek ihtimalle Covid-19. Dün akşamdan bu yana yetkililerin yardım çağrıma cevap vermesini bekliyorum. Şimdiye kadar kimse geri dönüş yapmadı. Kardeşim arkadaki yatakta yatıyor. Ölü. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum” sözleriyle isyan etti.

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.