DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.503,711,54
BITCOIN 21568492,64%
Kayseri
22°

AÇIK

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Filistin’de yaşanan ebrehe’ye karşı durmaktır

Filistin’de yaşanan ebrehe’ye karşı durmaktır

ABONE OL
Mayıs 3, 2024 14:33
Filistin’de yaşanan ebrehe’ye karşı durmaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi Üniversite Komisyonu öncülüğünde, Erciyes Üniversitesi’nde Gazze’ye destek amacıyla çadırlar kurdu. Üniversite Komisyonu öncülüğünde gerçekleştirilen bu organizasyon, Gazze’deki zulmü gündeme taşımak ve farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirildi.

Komisyon Başkanı Nezir Durupunar, yaptığı açıklamada, “Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve İsrail’in vahşetine son verilmesi çağrısında bulunmak için bu çadırı kurduk. Filistin’de sırtını teknolojiye dayamış küresel Ebrehe’nin fillerine karşı direnen ebabillerin galip geleceğini hep birlikte göreceğiz. Filistin yalnız değildir. Biz de bu desteğimizi göstermek için üniversitede bu tepkimizi dile getirdik. Bugün bizimle birlikte çadırlarımızı ziyaret eden, Filistin halkının hakları için ayağa kalkan tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz. Savaşa hayır diyen, İşgale hayır diyen, soykırıma hayır diyen herkese teşekkürler.” dedi. Durupunar, halkın duyarlılığını artırmayı ve Gazze’deki zor şartlara dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirtti.

Gazze çadırı, öğrencilerin ve halkın ziyaretine açık olacak. Dernek yetkilileri, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve Gazze’deki zulme karşı duruşlarını sürdüreceklerini vurguladılar.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.