DOLAR 32,3803 -0.13%
EURO 34,7842 -0.13%
ALTIN 2.412,72-0,91
BITCOIN 1994217-1,48%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP’Lİ KESKİN ‘’PERŞEMBE GÜNÜ  BAŞKAN ADAYLARIMIZ AÇIKLANACAK’’

CHP’Lİ KESKİN ‘’PERŞEMBE GÜNÜ BAŞKAN ADAYLARIMIZ AÇIKLANACAK’’

ABONE OL
Ocak 13, 2024 11:59
CHP’Lİ KESKİN ‘’PERŞEMBE GÜNÜ  BAŞKAN ADAYLARIMIZ AÇIKLANACAK’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin 38 DATA TV’de seçime doğru programına konuk oldu.Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in program konuğu olan Keskin gündemi değerlendirdi.Keskin, programda şehitlermize rahmet diledi.

Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin , PKK yüzünden binlerce canımız gitti.Dünde 9 vatan evladı şehit oldu.Programda ayrıca hükümete yönelik eleştirileri yönelten başkan Keskin , siyasi sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini ve ‘’ sebeplerin altında yatan engeller ortadan kaldırılması lazım’’, dedi.

Keskin programda sorulara da cevap verdi.Keskin , konuşmasına şu sözlerle devam ederek;’’Vatandaşımızın bu durumları sorgulaması lazım.Aklı başında olan hiçbir siyasetçi teröre göz yummaz.Biz adalet için varolan bir partiyiz.Kim olursa olsun yargılanması lazım.Can Atalay konusu ise o terörist mi?.Ne yapmış.Seçildi ve milletvekili oldu.Osman Kavala’yı yargılayın.Selahattin Demirtaş’ı yargılayın.Adalet kavramı önemli.Hükümet sürekli algı operasyonu yapıyor’’, dedi.

CHP’DE ADAY TANITIM TOPLANTILARI ERTELENDİ

Şehitlerimiz dolayısıyla CHP aday tanıtım toplantımız ertelendi.Yarın bir mitingimiz var.CHP MKYK toplandı.Mitingimiz ismen ‘’artık yeter ‘’adlı programa dönüşebilir.Aday açıklanması konusunda merkez ilçeler ve büyükşehir adayımız kaldı.Önümüzdeki hafta Perşembe’ye kadar açıklanır.İttifak konusunda çalışmalar olmuştu.Fedakarlık yapmak genel seçimde gerekti.

PERŞEMBE GÜNÜ BAŞKAN ADAYLARIMIZ AÇIKLANACAK

Keskin , ‘’Geçen seçimde sadece Melikgazi de aday gösterdik.CHP kendi logosu ile girecek.Aday konusunda belediyelerde AKP’den Kayseri de kurtulmak ve değişim konusunda önemli olan o.Projeler ile geliyoruz.Yerel konuda her açıdan hakettiği yere Kayseri’yi getireceğiz.Deprem konusunda acil çalışmalar lazım.Bunu ana gündem maddesi yapacaz.’’

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.