DOLAR 32,2116 -0.27%
EURO 35,0954 0.11%
ALTIN 2.467,400,87
BITCOIN 20857935,46%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ’TAN CUMHUR İTTİFAKI ZİRVESİ

BÜYÜKKILIÇ’TAN CUMHUR İTTİFAKI ZİRVESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediyeleri ile gerçekleştirdiği yatırım ve istişare toplantılarına devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Cumhur ittifakı ortağı MHP Milletvekili, İl Başkanı ve MHP’nin 4 ilçe belediye başkanı ile bir araya geldi, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:07
BÜYÜKKILIÇ’TAN CUMHUR İTTİFAKI ZİRVESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ilçe belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’ın da katıldığı toplantıda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediyeleri ile gerçekleştirdiği yatırım ve istişare toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen yatırım ve istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra MHP Kayseri Milletvekilli Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, MHP Kayseri Teşkilat Başkanı Ahmet Bahçıvan, MHP Kayseri İl Sekreteri Murat Titizbaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Bayar Özsoy ve Ali Hasdal katıldı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.