DOLAR 32,5904 0.31%
EURO 35,0386 0.17%
ALTIN 2.458,460,93
BITCOIN 20971040,53%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Altılı Masayı Kuran HDP”

“Altılı Masayı Kuran HDP”

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) – Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen, Bünyan’la ilgili yatırımları ve CHP’nin Bünyan’ın mahalle muhtarına rozet takmasıyla ilgili gündemi değerlendirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:06
“Altılı Masayı Kuran HDP”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KayseRadar ve RadyoRadar ortak yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen, sunucu Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı. Düzen, yapılacak hiçbir hizmetin yeterli olmadığını, vatandaşın her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyerek, “Hizmetin sınırı, parametresi yoktur. Çalışmak gayret edip ilçenin eksiklerini tespit etmek, bu tespitlerinde kaynaklarını oluşturarak üst seviyeye getirerek vatandaşa sunmayla mükellefiz. Cumhur İttifakı neshinde özellikle Belediye Başkanımız Özkan Altun, nezaketi ve hoş görüsüyle zaten Bünyan’ın bir evladı. İletişimimiz bu konuda gayet iyi bunun neticesinde biz kendi çalışmalarımızı yapıyoruz tabi ki. Tabi ki herkes her şeyi yapmak ister tabi ki ama bunun alım satım ve bütçe ölçüleri var bu hususta Özkan Başkanımız sorunlarla ilgileniyor. Bünyan yatırıma aç durumda, eksiklikleri var. Bununla alakalı da ciddi çalışmaların yapılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.