DOLAR 32,5123 0.19%
EURO 34,9707 0.42%
ALTIN 2.440,710,10
BITCOIN 2052653-0,08%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜNYAN YENİ DEVLET HASTANESİ YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır hastanenin bugünden itibaren hizmet vermeye başladığını söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 03:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Devlet Hastanesinde muayene ve tedavilerin artık yapılmayacağını ifade eden Çakır , ”Yeni Hastanenin Ana Girişi yani normal muayene olmak isteyenlerin girişi pliklinik hastanenin doğu cephesindedir.Acil girişi belediye tarafından yapılan dükkanlar kısmında. Bu giriş sadece acil hastaları içindir. Buradan poliklinik girişi yoktur.Hastanemizin Kuzey tarafında açık otoğark vardır. Araçlarımızı rastgele yol üzerine bırakmak hem iş hem de trafik akışına zarar verebilir. Hastanenin normal araç girişi MYO girişinin hemen yanındadır. Yüksekokul levhasının yanında yazan acil giriş kısmından sadece acil hastaları giriş yapacaklardır.Yeni binamızın etrafı 360 derece olarak şimdilik araç trafiğine açıktır. Araçlarımızı lütfen açık otoparka bırakalım.
İlk defa bugü günü hizmet verecek hastanemizde bilgisayar sistemlerinden, elektrik sistemlerinden kaynaklı ufak tefek gecikmeler olabilir. Yeni hastanemizi hazır hale getirmek için tüm personelimiz ile canla başla çalıştık, bir takım fiziki eksiklikler için hemşehrilerimizden anlayış bekliyoruz.
Kayseri’nin doğusunda bulunan ilçeleri arasında en donanımlı olan Bünyan Devlet Hastanemizde siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile en güzel, en tertip düzenli sağlık hizmetini vermek için çalışan biz sağlık çalışanlarına şimdiye kadar verdiğiniz destek ve bundan sonra göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz”, dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.