DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20713880,89%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bünyan da muhtarlar toplantısı

2020 yılı “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıya Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, daire amirleri ile muhtarlar katıldı. Vali Günaydın toplantıda yaptığı konuşmada, “Pandemi mücadelesi, ortak gayret ve çabayı gerektiren bir mücadele. Bizler hep beraber el ele verirsek sonuç almamız daha kolay olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği maske, mesafe ve temizlik kuralı bu mücadelede en büyük silahımız. Kurallara uymadığımız takdirde sağlık çalışanlarımızın yükünü arttırıyoruz.” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta yapmış olduğu konuşmada, “ Yapılacak hizmetleri yerinde belirlemek ve vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı ulaşmak için ilçelerimize gidiyoruz. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizle birlikte Bünyan ilçemizde yapılması gereken tüm çalışmalarla ilgili planlarımızı yaptık.” dedi. Bugüne kadar muhtarlarımız başta olmak üzere, tüm paydaşlarımız birliktelik ve uyum kültürü içinde çalıştıklarına dikkat çeken Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ise" Bundan sonraki süreçte de birlikte yönetim anlayışımız devam edecek. Sorunlarımızı muhtarlarımız ile birlikte çözüyor, her biri bir birinden gayretli muhtarlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. İmkanlarımızın yetmediği yerde hem Sayın Valimizin hem de Sayın Başkanımızın kapısını çalıyoruz. Bugüne kadar verdikleri destekler için kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum."dedi. Toplantı, muhtarlarımızın tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini iletmeleri ile sona erdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 yılı “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantısı yapıldı. 

Düzenlenen toplantıya Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Günaydın toplantıda yaptığı konuşmada, “Pandemi mücadelesi, ortak gayret ve çabayı gerektiren bir mücadele. Bizler hep beraber el ele verirsek sonuç almamız daha kolay olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği maske, mesafe ve temizlik kuralı bu mücadelede en büyük silahımız. Kurallara uymadığımız takdirde sağlık çalışanlarımızın yükünü arttırıyoruz.” dedi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta yapmış olduğu konuşmada, “ Yapılacak hizmetleri yerinde belirlemek ve vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı ulaşmak için ilçelerimize gidiyoruz. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizle birlikte Bünyan ilçemizde yapılması gereken tüm çalışmalarla ilgili planlarımızı yaptık.” dedi. 

Bugüne kadar muhtarlarımız başta olmak üzere, tüm paydaşlarımız birliktelik ve uyum kültürü içinde çalıştıklarına dikkat çeken Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ise” Bundan sonraki süreçte de birlikte yönetim anlayışımız devam edecek. Sorunlarımızı muhtarlarımız ile  birlikte çözüyor, her biri bir birinden gayretli muhtarlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. İmkanlarımızın yetmediği yerde hem Sayın Valimizin hem de  Sayın Başkanımızın kapısını çalıyoruz. Bugüne kadar verdikleri destekler için kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Toplantı, muhtarlarımızın tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini iletmeleri ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.