DOLAR 32,4843 0.12%
EURO 34,7750 -0.14%
ALTIN 2.427,49-0,30
BITCOIN 20570951,69%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

BİR HAFTA SONRA CANLI BULUNDU

Kayseri de bir hafta önce kaybolan inek dün akşam canlı bulundu.Kayalıklar arasına sıkışmış bir vaziyette bulunan inek itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarız Belediyesi’nden yapılan açıklamada , Yeşilkent Mahallemizde Çiftik sahibi Kaan Çalışkan’a ait bir inek, Kırık Kilise mevkiinde su ihtiyacını gidermek için sarp kayalıklarda bir hafta önce kayboldu.
Bunun üzerine arama çalışması başlatan çiftlik sahibi , ineğini bugün akşam saatlerinde sarp kayalıklar arasında buldu. Sarız Belediye Başkanımız Baki Bayrak tarafından görevlendirilen iş makinası ve Kayseri Büyükşehir Belediyemiz İtfaiye Ekipleri , halatlarla ineğin sıkıştığı alana indi. Matkaplarla kayaları delen ekipler, uzun uğraşlar sonucu ineği zarar vermeden kurtardı. İnek halatlarla bulunduğu yerden çıkartıldı ve acil olarak yem ve su ihtiyacı giderildi.
Çiftlik sahibi Kaan Çalışkan, ” Sarız Belediye Başkanımız Baki Bayrak’a ve Kayseri Büyükşehir Belediyemiz İtfaiye ekiplerine çok teşekkür ederim, bu kadar kısa zamanda olay yerine ulaşıp profesyonel ve itina ile ineğimizi kurtararak bizlere teslim ettiler. Allah devletimizin yokluğunu vermesin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.