DOLAR 32,5714 0.3%
EURO 34,8630 0.27%
ALTIN 2.441,800,14
BITCOIN 2045495-0,76%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP’Lİ VAROL;’’KOCASİNAN PROJELERİNİ AÇIKLADI’’

BBP’Lİ VAROL;’’KOCASİNAN PROJELERİNİ AÇIKLADI’’

ABONE OL
Ocak 15, 2024 18:20
BBP’Lİ VAROL;’’KOCASİNAN PROJELERİNİ AÇIKLADI’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

BBP Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yahya Varol , 38 DATA TV’de Seçime doğru pragramına katıldı.Varol, programda Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtladı.

Varol,Kocasinan ilçesi ilgili hazırladıkları programda açıkladı.Kocasinan İlçesi’nde bulunan ‘’Dost Marketler’in sayısının artılması gerektiğini vurguladı.Kaybetseler bile projelerini kazanan başkana sunacaklarını ifade eden Varol’’Belediye arazözünden su içmiş bir kişi olarak Kocasinanlı insanların sorunlarını en iyi bilen kişi olduğunu ‘’söyledi.

 

MANDIRA KURUP MİLLET LOKANTALARI AÇACAĞIZ

 

Varol programda gelen sorulara da cevap veren BBP Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yahya Varol çiftçiye mazot desteğini artıracaklarını sözlerine ekledi.Varol’’Tarım ve hayvancılık konusunda mandıra kuracağız.Erkilet bölgesindeki tarım alanlar Kocasinan’ı besler.Millet lokantaları açmayı planlıyoruz.Bu yemekleri maliyetine vatandaşımıza yedirecez.Hayal değil bunlar.

 

KOCASİNAN  ‘’ÜVEY  EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR’’

 

BBP Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yahya Varol, ‘’Kocasinan üvey evlat niye OSB yok.Konut sıkıntısı var.Melikgazi ile Kocasinan arasındaki çocuk parkları bile farklı.Kocasinan halkına ikinci sınıf insan muamelesi yapılıyor.116 mahallenin ayrı ayrı sorunları var.Mesela Mahzemin de şemşamer kurutma alanı yok.Kaza tehlikesi oluyor.Doğalgaz konusunda bir çok bölgede çok.Boztepe ve Sancaktepe de imar problemir var.Bunları belediyeler vermiş.Yeşil Mahalle’de de kısmen sorun var.Mega projemiz var.Kentsel dönüşümde birçok mahallelerde çözüm olacaz.Dar gelirli ailelere yardımcı olacaz.Depremle ilgili sorunumuz da çok önemli.Dikey mimariyi bırakmamız gerekiyor.Üniversitemiz var.Çevresini yeniden planlıcaz.Bazı kurtarma ekiplerinin yerleri bina altında olduğu için tehlike arzediyor.Raylı sistem konusunda da sıkıntılar var.Suriyeliler konusunda da yaşananlar ortada’’.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.