DOLAR 32,3860 -0.12%
EURO 34,7755 -0.1%
ALTIN 2.411,20-0,97
BITCOIN 2000178-1,17%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BBP’Lİ DEMİRCİ VE TAŞPINAR”TALAS’I ALACAĞIZ”

BBP’Lİ DEMİRCİ VE TAŞPINAR”TALAS’I ALACAĞIZ”

ABONE OL
Mart 6, 2024 17:38
BBP’Lİ DEMİRCİ VE TAŞPINAR”TALAS’I ALACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci ve BBP Kayseri  Talas Belediye Başkan Adayı  Hakan Taşpınar, 38 DATA TV’de programa konuk oldu .Demirci ve Taşpınar , Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in ”Seçime Doğru”programında sorularını yanıtladı.Program da İl Başkanı Erkan Demirci, seçim çalışmalarını değerlendirirken ,Talas Belediye Başkan Adayı  Taşpınar, ilçe de yapacakları projeleri açıkladı.

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci,”Talas için dürüstlüğü ve liyakatlığı ile Hakan bey başarılı bir aday .İnşallah kazanınca halkımız çalışmalarını ilçede görecek , İnşallah başaracağız.Aday idealist olmalı.Hakan Taşpınar bu kapsamda gerçekten uygun biri.” dedi.

BBP Talas Belediye Başkan Adayı  Hakan Taşpınar,”Halkın yaklaşımları güzel.Bizi bu göreve layık gördüler.Talas’ın büyük sorunları var.Ulaşım sorunları var.Kültür Sanat etkinlikleri yapılacak ve buna hız vereceğiz.Kırsal mahallelerde ulaşım sorununu çözeceğiz.Sağlık konusunda da sıkıntılar var.Otobüsle hastaneye gidemiyorlar.

TAŞPINAR; ”TALAS’DA YURT KONUSUNDA TEK KİŞİLİK REZİDANS DÜŞÜNÜYORUZ”

BBP Talas Belediye Başkan Adayı  Hakan Taşpınar, Çalışan bayanlar için kreşler kuracaz.Tek kişilik rezidans tarzında yurtlar düşünüyoruz.Evde çalışan kadınlar için kendin üret kendin sat tarzında satış yerleri kuracağız .Köyler için içme suyu ve altyapı çalışmaları yapılacak.Halk çamura basmayacak.Mandıra ve süt satışı konusunda tarım ve hayvancılığa destek vereceğiz. 

DEMİRCİ;”BBP DEVLET YÖNETİMİNE HER ZAMAN HAZIR

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci,”10 ilçede aday gösterdik.Hepsinde iddialıyız.Tertemiz ve en iyi adaylarla tarihimizin en iyi oyunu alacağız.Hakan başkanı tanırlarsa mutlaka oy verirler.Yanlış yapacak bir insan değil,”diye konuştu.3-4 ilçeyi alacağız.Talas’ı da alacağız.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.