DOLAR 32,3946 -0.14%
EURO 34,7991 0.14%
ALTIN 2.433,76-0,18
BITCOIN 2018721-2,85%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP’Lİ DEMİRCİ ”SEÇİMLERDE PARTİMİZ REKOR OY ALACAK”

BBP’Lİ DEMİRCİ ”SEÇİMLERDE PARTİMİZ REKOR OY ALACAK”

ABONE OL
Mart 24, 2024 01:39
BBP’Lİ DEMİRCİ ”SEÇİMLERDE PARTİMİZ REKOR OY ALACAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci ve İl Başkan Yardımcısı Emre Erdoğan, 38 DATA TV’ye konuk oldu.Seçime Doğru Programında Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in konuğu olan Demirci ve Erdoğan soruları yanıtladı.
betist
BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci,BBP olarak yıllardır üst seviyede çalışma yapan bir parti olduklarını , güçlü ekipleriyle yerel seçime yönelik hızlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

İl Başkan Yardımcısı Emre Erdoğan ise 31 ocak son başvuruları aldıklarını belirterek meclis üyesi ve aday adaylarının bu tarihe kadar başvuruların devam edeceğini ifade etti.Erdoğan,”İl başkanlığımız her zaman açık,dışardan gelen biri il başkanımız ile birebir diyaloğa girebilir.Resmi adaylar belirli ve sürekli sahadalar.Sorunları be yapılacakları bize iletiyorlar.Sosyal medya hesaplarından anketler yapılıyor.BBP anketlerde çok güzel bir yerdeyiz.İlçelerde işsizlik sorunu var.Özellikle Develi de.Yol sorunuda var.OSB bu ilçeye yapılabilir.Ordaki adayımız 1000 kişi üzerinde istihdam konusunda kişiyi işe sokmuş birisi.”dedi.

İl Başkanı Demirci, programda Özvatan da güçlü bir adayla seçime girdiklerini söyleyerek Pınarbaşı İlçesi’nde de aday açıklamasını yaptıklarını belirtti.Demirci” Develi dahil bir çok ilçede Melikgazi dahil başarılı olacaz.Bunu saha da görüyoruz.Aday açıklamaları bittikten sonra genel tanıtım yapılacak.Stratejimiz seçimleri başkanlıklarda kazanmaya yönelik ve bu çerçevede 15 Ocak da start verecez.Kocasinan adayımız sahada .Melikgazi de muhteşem bir ekiple Ercan bey çalışıyor.İki ilçede çok iyiyiz.Belediyeyi alabiliriz.Develi de sorunları bilen bir adayımız var.Özvatan da tarihinde en iyi şekilde kazanan bir başkanımız olacak.

Özvatan ve Pınarbaşı’nın turizm yönünde kalkınacağını ifade eden Demirci,Ulaşım konusunda da sorunlar olduğunu söyledi.Erdoğan ise Özvatan da ototamir konusunda sıkıntı var.İlçede 16:00’dan sonra ekmek bulma sorunu var.Ayrıca Kayseri de çevre ve hava kirliliği sorunlarımız var.İhtiyaç sahibi ailelerimiz var.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.