DOLAR 32,5501 0.25%
EURO 34,9382 0.44%
ALTIN 2.435,09-0,13
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bayramın 3. Günü pazaryerleri yine açılacak

Ülke genelinde alınan karar gereği Kayseri de merkez de 3 ilçede yarın pazaryerleri yeniden açık olacak

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tam kapanma döneminde 8 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Cumartesi günleri yayınlanan genelge kapsamında Kayseri de saat 10.00 ile 17.00 arasında açılacak semt pazarları açıklandı .
Buna göre Melikgazi İlçesi’nde İldem , Esentepe Danişment Gazi ,Esenyurt,Osmanlı,Hürriyet,Yıldırım Beyazıt,Gültepe , Keykubat ve Belsin pazarı açılacak.
Kocasinan İlçesi’nde de Argıncık,Beyazşehir,Yavuzlar,Sahabiye,Gazi Osman,Erkilet Osmangazi-Camikebir,Yakut Mahallesi, Yeni Mahalle,Esentepe ve Zümrüt Mahallesi Kapalı Semt Pazaryerleri açık olacak.
Talas İlçesi’nde ise Yenidoğan,Mevlana ,Yenidoğan’daki her iki pazaryeri , Harman Mahallesi Cemilbaba , Anayurt ve Cemilbaba Bahçelievler Semt Pazarı açık olacak.
Diğer ilçelerde de merkezdeki pazaryerlerinin açılacağı öğrenildi.
Yarın pazarcıların tezgah açması yine az sayıda beklenirken Kayseri Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Osman Akbıyık,Pazarda sadece sebze, meyve ve fide satışı olabilecek diğer ürünlerin satışına izin verilmeyecektir.Bayram da da müşterilerimizi pazarlarımıza bekliyoruz ‘’, dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.