DOLAR 32,3676 -0.36%
EURO 34,7237 -0.27%
ALTIN 2.395,06-1,12
BITCOIN %
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Barajda boğularak can veren 3 bayan toğrağa verildi.

Konya sualtı polisi ve Türkuaz Sualtı ve Akarsu Arama Kurtarma Ekibi tarafından barajdan cansız bedenleri çıkarılan 3 bayan dün kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cuma günü öğlen saatlerinde Uygur uyruklu bir aile, Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Sarımsaklı Mahallesi’nde bulunan Sarımsaklı Barajı Mesire Alanı’na geldi.
Dinlenmeye gelen ailenin 10 yaşındaki M.H. ve 15 yaşındaki ablası iki kız çocuğu, suda serinlemek isterken gözden kayboldu. Ailenin 28 yaşındaki T.A. olan yakını baraj gölüne girerek onları kurtarmaya çalıştı.Ancak aradan bir sürenin geçmesiyle Uygur uyruklu ailenin üç bireyindende haber alınamamıştı.
Hulusi Akar Camii’ndeki cenaze namazına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç , Doğu Türkistanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyit Tümrk ve Uygur Türkü vatandaşlar katıldı.Başkan Büyükkılıç burada taziyelerini iletti.
3 cenaze Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı’ında toprağa verildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.