DOLAR 32,3430 -0.12%
EURO 34,8416 0.09%
ALTIN 2.392,51-0,17
BITCOIN 20257675,65%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAKAN SELÇUK: “SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIMIZ VAR

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de toplantıda, kalkınmanın sadece ekonomik kalkınma ile olmayacağını, insanı merkeze alan insanî kalkınma ile mümkün olacağını ve eğitimin bu noktadaki önemine değindi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜYÜKKILIÇ, BAKAN SELÇUK’A EĞİTİM KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİNİ AKTARDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, video konferans yöntemi ile gerçekleşen toplantıda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a pandemi dönemindeki telafi eğitimi konusunda görüşlerini aktardı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Telafide Ben de Varım” projesi kapsamında gerçekleştirilen video konferans toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve bazı büyükşehir ile diğer belediye başkanları katıldı.

BÜYÜKKILIÇ, EĞİTİM KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİNİ BAKAN’A AKTARDI

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, Kovid-19 sürecinde yüz yüze eğitimin etkili bir şekilde yapılamaması nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Telafide Ben de Varım’ kampanyası çerçevesinde belediyelerin eğitime katkılarının neler olabileceği konusunda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk başkanlığında düzenlenen çevrimiçi toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakanı Selçuk’a gerek pandemi sürecindeki gerekse genel işleyişteki eğitim konusunda görüşlerini aktararak şunları paylaştı:

“Burada, önemli ve anlamlı bir toplantıda bir aradayız. Elbette bir şok durumu yaşadık dünyada, ülkemizde, şehrimizde olan pandemi nedeniyle. Eğitim konusunda gerçekten sizin gibi bir bakanımızın olması bir şans

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.