DOLAR 32,5187 0.13%
EURO 34,8275 0.09%
ALTIN 2.496,170,49
BITCOIN 20839411,02%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN, ERÜ VE KAYÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENLERİ’NE KATILDI

BAŞKAN, ERÜ VE KAYÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENLERİ’NE KATILDI

ABONE OL
Kasım 2, 2022 16:13
BAŞKAN, ERÜ VE KAYÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENLERİ’NE KATILDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi’nin ayrı ayrı gerçekleşen 2022-2023 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı Açılış Törenleri’ne katıldı.
İlk olarak Erciyes Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katılan Başkan Büyükkılıç, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından burada yaptığı konuşmada, hayırseverler şehri Kayseri’ye hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını dile getirerek, “Özellikle öğrenci dostu, genç dostu bir şehir olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden ödüller almış bir şehir olarak sizleri çok şanslı görüyorum. Öğrencilik yıllarımızla bugünleri karşılaştırdığımızda hakikaten Kayseri’mizin bir başka güzel olduğunu, sunulan olanakların gerçekten göz ardı edilmeyecek boyutta olduğunu paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri’nin endüstri ve ticaret merkezi olarak anılmasının yanında, okuyan ve okutan bir şehir olarak da anıldığını belirten Büyükkılıç, “Son yaptığımız çalışmayla kitap fuarımızı 935 bin kitapsever dostumuzun ziyaret edip, kitapla buluştuğunu paylaşırsak; Kayseri’nin sadece ticaretle, endüstri ile uğraşan değil eğitime önem veren ve geleceğe yönelik gayretleri olan bir şehir olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Bizler de yerel yönetim olarak bu alanda değerli rektörlerimizle işbirliğini çok önemsemekteyiz. Biz sizler için varız, sizler bizim gururumuzsunuz, onurumuzsunuz. Ülkemizin geleceğisiniz, insanlığın geleceğisiniz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.