DOLAR 32,3810 -0.19%
EURO 34,8170 0.15%
ALTIN 2.439,360,04
BITCOIN %
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAĞ EVİNİ SOYDULAR

BAĞ EVİNİ SOYDULAR

ABONE OL
Aralık 14, 2022 14:51
BAĞ EVİNİ SOYDULAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kayseri’de Yılanlı Dağı’nda bulunan yürüyüş gruplarına ait dağ evi hırsızlığa maruz kaldı. Sabah vakti dağ evine gelen hırsızlar güneş panellerini sökerek aküleri çaldı. Daha sonra çaldıkları bir motosiklete bağ evinden kaçırdıkları aküleri yüklemeye çalışırken polisler tarafından farkedildi. Motosikleti ve aküleri bırakarak kaçtılar.
Dağcı Ahmet Köse sosyal medya hesabından olayı şu şekilde anlattı;
“Degişik duygular içerisinde düşünceli bir halde kalkıyorum hanıma kısaca durumu anlatıyorum zira benim rüyalarımdan sonra çogu zaman gün içinde benzer şekilde gerçek hayatta yaşarım.
İşe gittikten 1saat sonra dagdan bir arkadaşım arayarak dağ evimizdeki eşyaların bazılarını almışlar aküleri sökmüşler .güneş panellerini söküp dagıtmışlar sonra yukarı eve giderek oradanda götürebilecekleri hafif eşyaları almışlar.
Bunun üzerine Emrullah Aydın ve bir arkadaşımla buluşarak Dağ evimizi eski haline getirip cihazları onarmak için yola koyulduk.Bizim düşüncemiz Aküler ağır geldi götürmekten vazgeçtiler şeklindeydi. Birdaha bugun tekrar gelmezler diye düşünüyorduk. Tamir işimiz bitince yukarı çıkıp yemegimizi yedikten sonra çaylarımızı yudumladık;
Ben bu arada bir dışarı çıkıp etrafı kolaçan edeyim derken iki kişinin aşagıdaki dag evinden yola dogru gittiklerini gördüm. Önce dagcı iki kişi sandım daha sonra ellerinde birşeyler götürdüklerini fark ettim. Bizi gördükten sonra çok agır olan akülerin sadece birini sonradan anladıgımız çalıntı bir motora koyarak uzaklaştılar. Daha sonra anladımki biz yukarı eve yemege çıkarken onlar eve tekrar gelip bizim emek vererek tamir ettigimiz sistemimizi aküleri keserek tekrar götürmüşler. Neyseki farkedip aynı zamanda dagcı olan o mıntıkanın emniyet amirini aradık. Zaman yeterliydi onları dag yolunun çıkışında tutuklayacaklardı .daha sonra ögrendigimize göre polisleri görüp motosikleti bırakıp kaçmışlar. Polislerde olay yeri incelemeden sonra kişileri bulmuşlar motosikleti de sahibine iade etmişler.
okuma zahmetinde bulunan lara teşekkür ederken yine bana yarında aküleri tamir etmek için Yılanlı dağ yolu gözüktü. Herkese iyi akşamlar diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.