DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ALİ BABACAN KAYSERİ’YE GELİYOR

ALİ BABACAN KAYSERİ’YE GELİYOR

ABONE OL
Mart 20, 2024 12:54
ALİ BABACAN KAYSERİ’YE GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, Genel Başkan Ali Babacan’ın Cuma günü Kayseri’ye geleceğini söyledi. 38 DATA TV’ye konuk oldu.Seçime Doğru Programında Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Göz, projelerini de açıkladı .

BABACAN,CUMA GÜNÜ 16:00’DA KAYSERİ’DE OLACAK İFTAR PROGRAMINA KATILACAK

Göz,DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan’ın Cuma günü saat 16:00 da Kayseri de olacağını belirterek aynı akşam da iftar yemeğine katılacağını ifade etti. Programda Göz,şu açıklamalarda bulundu.”Kayserimizde her mahallemize adaletli bir şekilde sosyal tesis inşaa edicez diye bir proje başlığımız var. Kayserimizde bi çok semtimizde sosyal tesis ve spor tesisi maalesef yok belli mahallelerimizde var ve bunları kayseri halkımız çok yakın bir şekilde takip ediyolar bu serzenişdede bize bulunuyolar. Belediye’nin şuanki tesislerinde yer bulmak mümkün değil diyolar, yazılabilmek için araya tanıdık sokmamız gerekiyor spor yapabileceğimiz yer arıyoruz diyolar. Şimdi bizim projelerimizden bitaneside şu, biz hemen hemen her mahalleye kapsamlı ve belli bir projeyle belli bir süreç içerisinde her mahallemize o mahalleyi hitap edecek spor salonları ve spor tesisleri yapıcaz bunların içinde fitness salonları, yüzme salonları bazı yerlerdede büyükşehir olarak halısaha yapıcaz,halısahada Kayserimizde çok büyük ihtiyaç var özellikle genç kardeşlerimizin enerji sarfedecekleri bir spor, aktivite yapabilecekleri kaynaşabilecekleri en önemli spor faaliyetlerinden biri maç yapmaktır. Biz bu sosyal tesisler ve halısaha projemizle gençlerimize uygun fiyatlı bazen turnuvalar düzenleyerek ücretsiz bu tip faaliyetlerde bulunarak sosyal tesisler yapmayı planlıyoruz”.

DEVA PARTİSİ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, ”Geri dönüşüm konusunda biz geri dönüşüm konusunda öylede bir projemiz var hatta bizim Deva Partisi ortak proje havuzumuzda ben bunu dile getirmiştim çokda memnun oldular biz okullarımıza gençlerimize geri dönüşüm kumbara ları verdik geri dönüşüm kutularıyla plastik pil bu tip atık geri dönüşüm cam bu tip şeylere geri dönüşüm ürününe belli bir karşılık vermek istiyorum teşvik etmek için. Okullarda atık geri dönüşüm kutularına koyarak her okulun kutusu dolduğu zaman oraya belediye olarak belli bir hediye veya belli bir bütçe ayırarak o okulumuza sembolikte olsa bir şey vermek ordaki genlerimizin geri dönüşümün bilinç altına yerleşmesi planlıyoruz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.