DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÇERKESLER TALAS’TA TAŞPINAR’I DESTEKLEYECEK

ÇERKESLER TALAS’TA TAŞPINAR’I DESTEKLEYECEK

ABONE OL
Mart 19, 2024 16:14
ÇERKESLER TALAS’TA TAŞPINAR’I DESTEKLEYECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

38 DATA TV’nin Seçime Doğru programına konuk olan BBP Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar, Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtladı. Talas’ta üç bin Çerkes nüfusunun olduğunu dile getiren Taşpınar, “Çerkes halkımızın bize desteği tam” dedi.

Çerkeslerin toplum olarak birbirine tutkun bir toplum olduğunu dile getiren Hakan Taşpınar, açıklamalarında şunlara yer verdi: “Biz Çerkezler sürgün bir millet olduğumuz için birbirimize bağlı ve tutkun bir milletiz. Bunun nedeni ise kültürlerimizi yaşatabilmektir. Talas’ta 3 bin civarı bir Çerkez topluluğu var desteklerini bekliyoruz. Tüm Çerkez derneklerimizle görüştük hepsinin desteklerini bekliyoruz. Ben inanıyorum ki çerkesler bize destek verecek ve sonuna kadar yanımızda olacaktır. Çünkü biz geçmişten bu yana hep birbirimize inandık. Destek olduk. İyi günümüzde kötü günümüzde hep birbirimizin yanına olduk. Şimdi ise bizim için seçim zamanı ve bu süreçte sonuna kadar inanıyorum ki yine el ele kenetleneceğiz.”
BBP’Lİ Taşpınar, seçmenlerine şu şekilde seslendi. “İnsanların ev alamadığı, araba alamadığı, ihtiyaçlarını gideremediği, insanca yaşayamadığı bu toplumda bir yol haritası önümüze konulmuş, bu şekilde gidiyoruz. Gelişmiş toplum tepki veren bir toplumdur. Yaşadığı ülkede yönetilenlerin yaptıkları işlerin namuslu bir şekilde sorgulayan toplumdur. İnsanca yaşamanın özgürlüğünü yitirmiş böyle bir toplumda yaşamıyoruz , çünkü mutlu değiliz. Projelerimiz ekonomik çözümler gençlerin geleceği emeklilerin sosyal yaşamları için sosyal belediyecilik anlayışı ile sizlerle beraber yönetmek için adayım. Talas Büyük Birlik Partisi Hakan Taşpınar en güzel seçim diyorum tüm Talas halkının desteklerini bekliyorum saygı ve temenni’lerimi sunuyorum.”dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.