DOLAR 32,5589 0.26%
EURO 35,0334 0.61%
ALTIN 2.437,17-0,04
BITCOIN 2034167-1,98%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ZAMLARI VATANDAŞA YANSITMAYIN

ZAMLARI VATANDAŞA YANSITMAYIN

ABONE OL
Temmuz 19, 2023 09:22
ZAMLARI VATANDAŞA YANSITMAYIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelere uyarıda bulundu. Coşkun, “Akaryakıta ve diğer bütün kalemlere yapılan zamları sakın ola ki vatandaşa sunulan hizmetlere yansıtalım demeyin. Belediyeler ‘Sosyal Devletin’ en büyük teminatlarıdır. Vatandaşa ucuz ulaşım, altyapı, temizlik ve diğer hizmetleri yapmakla mükelleftir. Bu zamları vatandaşa yansıtmak yerine israf, gösteriş ve yanlış yatırım politikalarından vazgeçin” dedi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelere uyarıda bulundu. Akaryakıta ve diğer bütün kalemlere yapılan zamları vatandaşa sunulan hizmetlere yansıtmamaları gerektiğini söyleyen Coşkun, bunun yerine israf, gösteriş ve yanlış yatırım politikalarından vazgeçmeleri gerektiğini belirtti. Bu konunun takipçisi olacaklarını vurgulayan Coşkun, “Başta Kayseri Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer tüm belediyelerimize bir uyarıda bulunmak istiyorum. Akaryakıta ve diğer bütün kalemlere yapılan zamları sakın ola ki vatandaşa sunulan hizmetlere yansıtalım demeyin. Belediyeler ‘Sosyal Devletin’ en büyük teminatlarıdır. Vatandaşa ucuz ulaşım, altyapı, temizlik ve diğer hizmetleri yapmakla mükelleftir. Bu zamları vatandaşa yansıtmak yerine israf, gösteriş ve yanlış yatırım politikalarından vazgeçin. Biz Saadet Kayseri olarak buradan uyarıyor ve takipçisi olacağımızı peşinen belirtiyoruz. Ticarethane mantığıyla kâr amaçlı belediye yönetilmeyeceği bir kez daha hatırlatıyor, vatandaşlarımıza bu artışları yansıtmayacağınızı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.