DOLAR 32,2115 0%
EURO 34,7643 -0.3%
ALTIN 2.424,76-0,79
BITCOIN 20145751,70%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Yüz yüze eğitimin başlamasına az bir süre kala flaş karar alındı!

Koronavirüs salgını sebebiyle okulların açılması ertelenmiş, 21 Eylül'de ilkokul 1'inci sınıf ve anaokulu öğrencilerinin yüz yüze eğitime başlaması planlamıştı. Yüz yüze eğitimin başlamasına az bir süre kala Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama geldi. Bakan Selçuk, yapmış olduğu açıklamasında yeni kararın alındığını duyurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Selçuk, yapmış olduğu açıklamasında veli toplantılarının uzaktan çevrim içi bir şekilde yapılacağını açıkladı. Detaylar haberimizde

21 EYLÜL'DE OKULLAR AÇILIYOR

21 Eylül tarihinde 1. sınıf ve okul öncesi öğrenciler yüz yüze eğitimle yeni döneme başlayacaklar. Bu kapsamda okulların açılmasına bir hafta kala, okullarda alınacak olan tedbirlerle ilgili çalışmalar da devam ediyor.

VELİ TOPLANTILARI

Okullardaki hijyenle ilgili 81 İl Milli Eğitim Müdürlüklerine talimat veren Bakan Selçuk, veli toplantılarıyla ilgili de çalışmalar başlatıldığını duyurdu.

AÇIKLAMA METNİ

Bakan Selçuk, açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Hafta içinden itibaren okul yönetimlerimiz, velilerimizi her türlü konuda detaylıca bilgilendirmek için küçük gruplar halinde ya da bireysel olarak bilgilendirme toplantı ve görüşmeleri gerçekleştirebileceği gibi telefon ve internet gibi çeşitli iletişim kanallarını kullanarak uzaktan çevrim içi toplantılar da yapabilecek.

Yüz yüze eğitimin ilk ders zili öncesinde ilkokul 1. sınıf öğretmenlerimiz de velilerle çevrim içi toplantılar yapmaya başlayacak. Önemli olan iletişim kanallarını açık tutmak ve eğitim sisteminde önemli bir paydaş olan velilerimizin desteğini almak”

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.