DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.435,50-0,12
BITCOIN 2020122-2,56%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Yüz yüze eğitim açıklaması geldi!

Koronavirüs salgını döneminde online eğitimle derslerine devam eden öğrenciler, yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Konuyla ilgili TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Nazım Maviş tarafından açıklama geldi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Nazım Maviş yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalar kaydetti. İşte merak edilen detaylar

YÜZ YÜZE EĞİTİM GÜNDEMDE

Maviş, yapmış olduğu açıklamasında koronavirüste aşılama sürecinin devam etmesi, kısıtlamalarla vaka sayılarının düşürülmesiyle okullarda yüz yüze eğitimin gündemde olduğunu söyledi. Vaka sürecinin takip edilerek, yarıyıl tatili sonunda okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağını ümit ettiklerini belirtti.

PANDEMİ KAYNAKLI

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Nazım Maviş, eğitimdeki aksamaların pandemi kaynaklı olduğunu söyledi.

“ÜMİT ETMEYE BAŞLADIK”

Uzaktan eğitimin devam ettiğini, ancak yüz yüze eğitimin yerini tutmadığını söyleyen Maviş, yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Geldiğimiz süreçte alınan tedbirlerin sonuç vermeye başladığını görüyoruz. Aşılama süreciyle birlikte vaka sayılarında daha da azalmayla karşı karşıya kalacağız. Tabii ki karar Bilim Kurulunun teklifine göre verilecek ama yarıyıl tatilinin bitimiyle birlikte okulların açılarak yüz yüze eğitimin başlayacağını ümit etmeye başladık. Bunu net şekilde söyleyebilirim. Okulların, salgın riskinin azalmasıyla açılmasında fayda görüyoruz”

HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALARAK

Maviş, açıklamasının devamında “Eğitimde kaybedeceğimiz çok kısa süreler insan hayatında çok büyük maliyetlere yol açabilir. O açıdan çocuklarımızın geleceği için her türlü tedbiri alarak eğitim hayatlarına devam etmelerini sağlamalıyız” ifadesini kullandı.

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.