DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20694821,45%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YRP Akkışla Meclis Üyesi Adayı Özbek: Kötü yönetildiği için Akkışla gelişmedi

YRP Akkışla Meclis Üyesi Adayı Özbek: Kötü yönetildiği için Akkışla gelişmedi

ABONE OL
Mart 9, 2024 17:09
YRP Akkışla Meclis Üyesi Adayı Özbek: Kötü yönetildiği için Akkışla gelişmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Akkışla 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı İsmail Özbek, yıllardan beri kötü yönetildiği için Akkışla’nın gelişemediğini söyledi. Seçimlerde alternatif kadroların kendilerinde olduğunu savunan Özbek, belediyeyi kazanmaları halinde uygulayacakları projelerle ilçeyi yaşanabilir bir yer haline getireceklerini söyledi.

31 Mart Yerel Seçimlere sayılı günler kala siyasi hareketlilik de arttı. Adaylar, kazanmak için seçmene projelerini aktarıyor. YRP Akkışla 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı İsmail Özbek de, seçmenin neden YRP’ye oy vermesi gerektiğini anlattı.

YRP Akkışla Belediye Başkan Adayı Cihangir Şahin ve meclis üyeleri için oy isteyen Özbek, kazanmaları halinde alt ve üst yapı sorunlarını çözeceklerini, toplu konut yapacaklarını, göçü tersine çevirmek için kadınlar ve gençlere kooperatifler aracılığı ile istihdam sağlayacaklarını, geri dönüşüm tesisi kuracaklarını, üretim için çiftçiyi destekleyeceklerini, yeni doğan her çocuğa bebek seti vereceklerini anlattı. Ayrıca ilçenin 2-3 noktasına ücretsiz internet hizmeti getireceklerini, modern halı saha ve sokak hayvanları için barınak yapacaklarını da dile getirdi.

Özetle ahlaklı belediyecilik vadettiklerini vurgulayan YRP Akkışla 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı İsmail Özbek, “Ahlak yoksa rüşvet, başıboş köpekler, adaletsizlik ve sefalet vardır. 1994’lerdeki Refah belediyeciliğini hayata geçirmek için, alınamayan hizmetlerden şikayetçi vatandaşımızın oylarına talibiz. ‘Alternatif yok’ demeyin” diye konuştu.

İSMAİL ÖZBEK KİMDİR?

1980’de Kayseri’de doğan İsmail Özbek, Kamu Yönetimi bölümünden mezun. 10 yıldır ticaretle uğraşıyor. Kayseri’de Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi kurucu başkanlığı da yapan Özbek, şair yönüyle de dikkat çekiyor. Çok sayıda şiir kaleme alan Özbek, bu şiirlerden bazılarına da klip çekerek yayınlıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.