DOLAR 32,3816 -0.13%
EURO 34,7695 -0.12%
ALTIN 2.410,75-0,99
BITCOIN 1997093-1,10%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

YKS ve LGS hakkında MEB’den flaş açıklama!

YKS ve LGS müfredat değişikliği hakkında MEB'den flaş açıklama!

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada YKS ve LGS hakkında değerlendirmelerde bulunuldu söz konusu sınavların kapsamında bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından YKS ve LGS hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada bu sınavların kapsamında bir değişiklik olup olmayacağı yönünde velilerin ve öğrencilerin merakı giderildi.

MEB tarafından yapılan açıklamada LGS ve YKS gibi merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik söz konusu olmadığı belirtilerek öğrencilerin tüm müfredattan sorumlu olacakları ifade edildi.

Ayrıca yapılan açıklamada öğrencilere sınava hazırlık sürecinde destek kaynaklar sunulacak ve bu alandaki bütün ihtiyaçları karşılanmaya devam edileceği vurgulandı.

 

MÜFREDATTA DEĞİŞİKLİK YOK

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“LGS ve YKS gibi merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik söz konusu olmayıp öğrencilerimiz tüm müfredattan sorumlu olacaktır. Öğrencilere sınava hazırlık sürecinde destek kaynaklar sunulacak ve bu alandaki bütün ihtiyaçları karşılanmaya devam edilecektir.”

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.