DOLAR 32,3908 -0.15%
EURO 34,7843 0.1%
ALTIN 2.437,66-0,03
BITCOIN 2021250-2,35%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Yıllarca Hasret Çektiği İkizini Morgda Buldu

Yıllarca Hasret Çektiği İkizini Morgda Buldu

Kayseri’de 64 yaşındaki Gülseren Karacaoğlan, 35 yıl önce evi terk eden ikizi Hüseyin Ozan’ı morgda buldu. 35 yıllık ayrılığın ardından ikizini bulmanın mutluluğunu yaşayan Gülseren Karacaoğlan, kardeşinin kalp krizinden öldüğünü öğrendi. Hüseyin Ozan’ın cenazesi, aile mezarlığına defnedildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:44
Yıllarca Hasret Çektiği İkizini Morgda Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de 64 yaşındaki Gülseren Karacaoğlan, 35 yıl önce evi terk eden ikizi Hüseyin Ozan’ı morgda buldu. 35 yıllık ayrılığın ardından ikizini bulmanın mutluluğunu yaşayan Gülseren Karacaoğlan, kardeşinin kalp krizinden öldüğünü öğrendi. Hüseyin Ozan’ın cenazesi, aile mezarlığına defnedildi. Kayseri’nin Felahiye ilçesine bağlı Darlı Mahallesi’nde 1984 yılında meydana gelen olayda Hüseyin Ozan evi terk etti. Askere gitmek için hazırlanan Hüseyin Ozan, sevdiği kız ile evlenmek istiyordu. Babası, maddi yetersizliklerden dolayı oğlunu evlendiremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine çok sinirlenen Hüseyin Ozan evini ve yurdunu terk etti. Bir daha kendisinden haber alınamadı. Baba Hasan ve anne Fatma Ozan’ın cenazesine dahi katılmadı.

Hüseyin Ozan’ın ikizi Gülseren Karacaoğlan 35 yıl sonra kardeşinden haber aldı. 17 Kasım’da Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde bulunan bir inşaatte kardeşinin kalp krizi geçirerek öldüğünü öğrendi. Süleymanpaşa’da ’’kimsesiz’’ olarak bilinen Hüseyin Ozan’ın sıva ustalığı yaptığı belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından Gülseren Karacaoğlan’a ikizinin ölüm haberi verildi. Gülseren Karacaoğlu ve üç kardeşi, 35 yıldır kendisinden haber alamadıkları kardeşleri Hüseyin Ozan’a morgda kavuştu. Hüseyin Ozan’ın cenazesini Felahiye’ye getiren kardeşleri, anne ve babalarının mezarlarının yanında toprağa verdi.

https://www.kayserihaberler.com/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.