DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074175-1,84%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Beştepe İddiası Hakkında Muharrem İnce’den Yeni Açıklama

Beştepe İddiası Hakkında Muharrem İnce’den Yeni Açıklama

Beştepe'ye giden CHP'li iddialarıyla ilgili olarak Muharrem İnce'den yeni açıklama geldi. Muharrem İnce yaptığı açıklamalarında partisinin bu olaydan daha fazla yara almaması için konuyu kapattığını belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:42
Beştepe İddiası Hakkında Muharrem İnce’den Yeni Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muharrem İnce, 'Beştepe'ye çıktı' iddiasının ardından yaşanan tartışmaları Hürriyet gazetesinde yazdı. Bu tartışmalar hakkında Muharrem İnce söz sözlerini yazdı. 

Muharrem İnce yazısında partisinin bu olaydan daha fazla yara alamaması için konuyu kapattığını belirterek avukatlarının dava dilekçesini hazıladığını bu konu hakkında sözü artık yargının söyleyeceğini vurguladı.

“DAVA AÇMASINI BEKLERİM”

İnce bu konu hakkında yazısında “Eğer bu yalanlarda tek sorumlu Rahmi Turan ve Talat Atilla ise partinin de bu kişiler hakkında, en başta da Sayın Genel Başkan'ın dava açmasını beklerim.” ifadelerine yer verdi.

CHP YÖNETİMİNE SESLENDİ

 

Geçtiğimiz gün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen Muharrem İnce, kendisine kumpas kurulduğunu söyleyerek CHP yönetimine seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“Yapılması gereken partimizin içindeki o iftiracının bulunup cezalandırılmasıdır”

TAZMİNAT DAVASI AÇTI

İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü yönündeki iddiaları nedeniyle, gazeteci Rahmi Turan hakkında 5, Talat Atilla hakkında ise 3 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.