DOLAR 32,3139 -0.54%
EURO 34,7864 -0.32%
ALTIN 2.409,17-0,54
BITCOIN 1856638-4,85%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YEŞİLHİSAR İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

YEŞİLHİSAR İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

ABONE OL
Aralık 19, 2023 16:29
YEŞİLHİSAR İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapımı tamamlanan Yeşilhisar İlçe Halk Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’yi kütüphaneler şehri yapma hedefiyle yapılan çalışmalar kapsamında şehir merkezinin yanı sıra ilçeler de kütüphaneler ile donatılıyor.

Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle hayata geçirilen Yeşilhisar İlçe Halk Kütüphanesi, düzenlenen törenle açıldı.

Yeşilhisar İlçesi Fevzioğlu Mahallesi Atatürk Caddesi’nde düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Yeşilhisar Kaymakamı ‎Ahmet Ali Altıntaş, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, daire başkanları, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Başkan Büyükkılıç, “Hava serin ama Allah’a şükürler olsun. Yeşilhisar’ımızın güzel insanlarının her zamanki gibi sıcaklığı ile de ortam ısınmakta. Biz sizlere minnettarız. Bizlere inanan ve güvenen siz hemşehrilerimize layık olma yönünde çalışmalarımızı burada Mevla’mdan dilerken, sizlere layık olma yönünde gayret gösteren ekibimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Büyükkılıç, Kayseri’nin doğusuyla, batısıyla çok güzel bir şehir olduğunu, birlik ve beraberlik anlayışıyla hizmetlerin buluştuğunu ifade ederek, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Şehrimizin doğusu Pınarbaşı, Sarız’ımız başta olmak üzere, batısı Yahyalı’mız, Yeşilhisar’ımız, Develimiz, İncesu’muz hepsi ayrı ayrı bir güzel. En güzel tarafı birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik anlayışı ile hizmetlerin bereketinin oluşmasıdır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.