DOLAR 32,3676 -0.36%
EURO 34,7237 -0.27%
ALTIN 2.395,06-1,12
BITCOIN %
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
VOLEYBOL DA DEVELİ NE KAZANDI

VOLEYBOL DA DEVELİ NE KAZANDI

Develi Belediye Voleybol takımının play-off'larda elenmesinin ardından, Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç "Voleybol'a harcanan para çok Develi'de kazanan kimse yok" diyerek sert eleştirilerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:34
VOLEYBOL DA DEVELİ NE KAZANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Develi Belediye Voleybol takımı geçtiğimiz sezon tamamen yerli oyuncu takımı ve yerli hocasıyla Tvf 1. lige yükselme başarısını gösterdi, tabi parasız dönemden paralı döneme girildi Öksüt madencilik sponsor oldu, bütçe büyütüldü, transfer sezonuna girince yönetim komple değişikliğe gitti, Develi’den hiç kimse takımda kalmadı tamamen yabancılardan kurulu bir takım oluşturuldu, o zamanda başarı sadece sportif başarı değil Develili bir kaç oyuncu yetiştirmek de başarıdır diye açıklamalarda bulunmuştuk. Geldiğimiz noktada trilyonlarca para harcandı, şampiyonluk gelmedi hesaplar tutmadı, bir yıl önceki konuma geldik, kazanan kim oldu tabir caizse “parasını el aldı boş havası Develi’ye kaldı” bütün paraları yabancılar aldı gitti, kuru heyecanı Develi’ye kaldı “ifadelerini kullandı.
Başkan Kılınç “Kamuoyunu meşgul eden ayrı bir konuya parantez açmak istiyorum, Voleybol takımına ne kadar para harcandığı ile alakalı kamuoyu da çeşitli söylentiler var söylentiler den ziyade kamuoyunu rahatlatacak açıklamaları yapması için sayın Beledi Başkanına çağrı yapıyorum” Sayın Cabbar kamuoyu öksüt madenden Develi Belediye Voleybol takımına ne kadar para geldiğini bu paraların nerelere harcandığını merak ediyor, Develi halkı gelen para ve harcamalarla ilgili açıklama bekliyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.