DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
26°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Vatandaş, iktidar vekilleriyle görüşemiyor”

“Vatandaş, iktidar vekilleriyle görüşemiyor”

ABONE OL
Aralık 16, 2022 16:44
“Vatandaş, iktidar vekilleriyle görüşemiyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, vatandaşların iktidar milletvekillerine ve belediye başkanlarına ulaşamadığını ve sorunlarını anlatamadıklarını dile getirdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılının son meclis toplantısının ikinci birleşimini Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirerek, 10 maddelik gündemi görüşüp, karara bağladı. İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel ise, vatandaşların iktidar milletvekillerine ulaşamadıklarını söylediklerini dile getirdi.
‘VATANDAŞ İKTİDARA GÖNDERDİĞİ MİLLETVEKİLLERİNİ VEYA BELEDİYE BAŞKANLARINI SAHADA GÖRMEK İSTİYOR’
Vatandaşların iktidar milletvekillerini ve belediye başkanlarını sahada görmek istediklerini belirten Yücel, “Vatandaş şu anda iktidara gönderdiği milletvekillerini veya belediyelerine seçtiği belediye başkanları sahada yanında görmek istiyor. Günübirlik halkın arasında dolaşıp sohbet ettiğimizde, dertlerini dinlediğimizde vatandaşlarımızın en büyük sorununun ekonomi, en ciddi sorunlarından bir tanesi de iktidara seçtikleri milletvekili veya belediye başkanlarına randevu alıp ulaşamadıklarından bahsediyorlar. Vatandaşların sorununu kim çözecek? Biz dinliyoruz, gerekli makamlara da iletmeye çalışıyoruz. Vatandaş, ‘hem milletvekillerini iktidara, hem de belediye başkanlarının makama çözüm üretmesi için oy verdik seçtik ancak hiçbirinden randevu alıp kolayından ulaşamıyoruz, hiçbir iktidar milletvekilini sahada göremiyoruz’ diyor. Ortada çok ciddi sorunlar var. Bunların çözümü de iktidar milletvekilleri ve seçilmiş belediye başkanlarındadır. Önümüzdeki 3-5 aylık seçim sürecinde sahada olacaklar ancak vatandaş, seçimden seçime aramıza gelen, iktidara gelen milletvekillerine, belediye başkanlarına kapılarımız da gönlümüz de kapalı diyorlar” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.