DOLAR 32,3770 -0.33%
EURO 34,7261 -0.26%
ALTIN 2.399,88-0,93
BITCOIN 18710940,91%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Varank,Kurum ve Akar Kayseri’de

Varank,Kurum ve Akar Kayseri’de

KAYSERİ (1HA) – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabetlerini gerçekleştireceği toplu açılış törenine katılmak üzere Kayseri’ye geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri’ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabetlerini gerçekleştireceği toplu açılış törenine katılmak üzere Kayseri’ye gelen Hulusi Akar’ı havaalanında Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve yerel yöneticiler karşıladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:18
Varank,Kurum ve Akar Kayseri’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabetlerini gerçekleştireceği toplu açılış törenine katılmak üzere Kayseri’ye geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kayseri’ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabetlerini gerçekleştireceği toplu açılış törenine katılmak üzere Kayseri’ye gelen Murat Kurum'u havaalanında Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve yerel yöneticiler karşıladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabetlerini gerçekleştireceği toplu açılış törenine katılmak üzere Kayseri’ye geldi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kayseri’ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabetlerini gerçekleştireceği toplu açılış törenine katılmak üzere Kayseri’ye gelen Mustafa Varank’ı havaalanında Vali Gökmen Çiçek ve yerel yöneticiler karşıladı.AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da kente geldi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.