DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20318545,22%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

UĞURCA MAHALLESİ’NDEKİ KİLİTLİ PARKE TAŞI MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Konuya ilişkin açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Uğurca Mahallesi’nde başlatılan kilitli parke çalışmalarının yapılan planlama doğrultusunda ihtiyaç olan tüm mahallerde yapılacağını bildirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KIRSAL MAHALLELERDE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINA START VERİLDİ

Şehitkamil Belediyesi, kırsal bölgede ihtiyaç duyulan ve yapılması mahalle sakinleri tarafından talep edilen mahallelerde kilitli parke taşı çalışması yürütüyor. Uğurca Mahallesi’nde çalışma yürütülen çalışmalar, mahalle sakinlerini memnun etti.

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uğurca Mahallesi’nde kış ayları sonrası bozuk ve tahrip olan yollarda kilit taşı çalışması yürütüyor. Eksik görülen yerlerin yollarını kilit taşı döşeyerek yenileyen ekipler, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yapılan çalışmaların memnun edici olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediyesinin yaptığı kilitli parke taşı çalışmasıyla yol sorunlarının kalmayacağını dile getirdiler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.