DOLAR 32,4215 -0.22%
EURO 34,8516 0.03%
ALTIN 2.409,40-0,54
BITCOIN 1858512-4,20%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Dünya Tarihi Kentler Birliği’nin 17. Dünya Konseyi Toplantısı Yapıldı

Başkan Altay: “Dünya Barışına Katkı Sağlayacak Çalışmaları Destekliyoruz” Dünya Tarihi Kentler Birliği’nin Dünya Konseyi Toplantısı’na video konferans ile katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, uluslararası ilişkilerdeki zenginlik ve istikrar bakımından Konya’nın hem Türkiye'ye hem dünyaya örnek olduğunu belirterek, birliğin üye ülkeler arasındaki diyaloğu geliştirerek dünya barışına katkı sağlaması, tarihi ve kültürel mirasın yeni kuşaklara aktarılması için yaptığı önemli çalışmaları desteklediklerini söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Tarihi Kentler Birliği’nin Dünya Konseyi Toplantısı’na video konferans ile katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, uluslararası ilişkilerdeki zenginlik ve istikrar bakımından Konya’nın hem Türkiye’ye hem dünyaya örnek olduğunu belirterek, birliğin üye ülkeler arasındaki diyaloğu geliştirerek dünya barışına katkı sağlaması, tarihi ve kültürel mirasın yeni kuşaklara aktarılması için yaptığı önemli çalışmaları desteklediklerini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, başkan yardımcılığını yürüttüğü Dünya Tarihi Kentler Birliği’nin Dünya Konseyi Toplantısına katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.