DOLAR 32,2832 0.12%
EURO 34,8261 -0.02%
ALTIN 2.410,340,06
BITCOIN 2034340-1,34%
Kayseri

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 Sezonunun Fikstürü Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 Sezonunun Fikstürü Belli Oldu

ABONE OL
Ağustos 23, 2023 14:50
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 Sezonunun Fikstürü Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) YouTube kanalından da canlı yayınlanan kura çekimine; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Başkan Vekili Ömer Onan, “Bugün tüm liglerimizin kura çekimlerini gerçekleştireceğiz. Liglerimizde mücadele eden takımlarımıza başarılar diliyorum. Tüm takımlarımız kadrolarını oluşturmak için çok sıkı çalıştı. Umarım sezonu da planladıkları yerlerde tamamlarlar. Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor’a ligde başarılar diliyorum. Samsunspor son 3-4 yıldır lige gelmeyi çok istiyordu. Çağdaş Bodrum Spor ise geçen sene kurduğu kadro ile ligde mücadele etmek istediğini gösterdi. Bu yıl ayrıca 11 takımımız Avrupa kupalarında mücadele edecek. Temsilcilerimiz ne kadar Avrupa kupası varsa hepsine damga vurdu. Bu sene de aynı şekilde devam edeceklerine inanıyorum. Çekişmeli maçların izleneceği bir sezon geçmesini diliyorum. Tüm takımlarımıza başarılar.”

TBF Erkek Ligleri Direktörü Gökhan Sunter ise yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi: “Heyecan ve rekabet dolu bir sezonu geride bıraktık. Ligimize yeni dahil olan Çağdaş Bodrum Spor ve Samsunspor ile birlikte keyifli bir sezon bizleri bekliyor. 11 takımımız Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek. Avrupa kupalarında yer alacak tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Ligimizin ilk hava atışını 29 Eylül’de gerçekleştireceğiz. Bir kez daha tüm takımlarımıza başarılı bir sezon diliyorum.”

Ligde sezonun ilk haftasının eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Darüşşafaka Lassa – Beşiktaş
Türk Telekom – Bursaspor İnfo Yatırım
Anadolu Efes – Onvo Büyükçekmece Basketbol
Fenerbahçe Beko – Çağdaş Bodrum Spor
Aliağa Petkim Spor – Pınar Karşıyaka
Manisa Büyükşehir Belediyespor – Bahçeşehir Koleji
Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket – Galatasaray Nef
Tofaş – Samsunspor

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.