DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20696203,92%
Kayseri
22°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası

ABONE OL
Kasım 20, 2022 10:03
Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Yeşilhisar Soğanlı da düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası etabına Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, il ve ilçe protokolü ile birlikte katıldı.

Startı Yeşilhisar Merkezden verilen, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın Soğanlı Vadisi etabı ile devam etti.
KAYSERİ (1HA) – Soğanlı Vadisi’nde iki gün sürecek olan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası başladı.
Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Yeşilhisar Belediyesi, ORAN, Spor Toto, Asperox ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun işbirliğinde 19-20 Kasım’da Soğanlı Vadisi’nin Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın startı verildi.
Yeşilhisar Belediyesi önünde gerçekleşen şampiyona açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Kayseri İl Kültür Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, daire başkanları, il ve ilçe protokolü katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.