DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.390,75-0,24
BITCOIN 20309156,76%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TSK’DAN BARIŞ PINARI OPERASYONU

TSK , Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere darbe vurmaya devam ediyor. Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı girişiminde bulunan teröristlere misliyle karşılık veren Kahraman Mehmetçik, bölgede 8 PKK/YPG'li teröristi daha etkisiz hâle getirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLLÎ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR: “Millî Muharip Uçak Projesi, ülkemiz için bir platform veya silah sistemi geliştirmenin çok daha ötesinde anlamlar taşımaktadır.”

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın teşrifleriyle TUSAŞ tesislerinde gerçekleşen Millî Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni’nde savunma sanayimizin önemine dikkati çeken bir konuşma yaptı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen Millî Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni’ne, beraberinde TSK Komuta Kademesi ve Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Kimyasal Biyolojik Radyolojik ve Nükleer (KBRN) Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığınca, “49’uncu Dönem KBRN Sivil Savunma Kursu” Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görevli personelin katılımıyla icra edildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.