DOLAR 32,2622 0.01%
EURO 34,7004 -0.05%
ALTIN 2.402,490,10
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“Tomarza için verdiğimiz vaatleri yerine getiriyoruz”

“Tomarza için verdiğimiz vaatleri yerine getiriyoruz”

KAYSERİ (1HA) – Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Tomarza Belediyesi’nde yaptıkları çalışmalardan bahsederek, ilçe için sundukları vaatleri ve yapılması planlanan projeleri bu yılın sonuna kadar tamamlayacaklarını ifade etti. KayseRadar ve Hunat TV ortak yayınında Mustafa Bayram ve Kürşat Açıkgöz’ün sunduğu ‘Ramazan Sohbetleri’ programına konuk olan Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, ilçenin istihdamı açısından önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:43
“Tomarza için verdiğimiz vaatleri yerine getiriyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı çalışmalar ile halkın içinde umut olduğunu, vatandaşın ise projeler için heyecanlı olduğunu söyleyen Şahin, “Bizim erkek hemşerilerimiz çalışmak için gurbete gidiyor, ailelerinin, evlerinin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Ama ben, kadın hemşehrilerimizin de çalışabileceği, para kazanabileceği bir yer olsun istedim. 250 kişilik bu fabrikayı açtık. Bu fabrika sayesinde hem dışa verdiğimiz göçün önüne geçebilir hem de ekonomik bir gelir kaynağı üretebiliriz. Önümüzdeki günlerde bay- bayan terliği ve çorabı üreten büyük firmalarla sözleşme yapacağız. Bu dalga devam ettiği sürece 54 mahallemizde işçi sıkıntısını gidereceğiz. Elimizden geldiğince yatırımcılara destek vereceğiz. Onlara da buradan sözümü veriyorum, yeter ki istihdam sağlansın” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.