DOLAR 32,3807 -0.13%
EURO 34,6795 -0.36%
ALTIN 2.393,79-1,68
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Ankara Barosuna Tepki

TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Ankara Barosuna Tepki

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamalarında Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik açıklamasına ilişkin tepki gösterdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:41
TBB Başkanı Feyzioğlu’ndan Ankara Barosuna Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik açıklamasına ilişkin Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu tarafından bir açıklama yapıldı.

Söz konusu açıklamada TBB Başkanı Metin Feyzioğlu Ankara Barosu tarafından yapılan bu sorumsuz açıklamayı tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirtti.

Konu ile ilgili olarak TBB Başkanı Feyzioğlu açıklamalarında Ankara Barosu'nun 100 yıllık Cumhuriyet'in koca çınarı olduğunu ifade ederek yöneticilerinin bu nedenle sorumluluklarının büyük olduğunu, her atılacak adımın, her yazılacak kelimenin bu sorumluluğun izlerini taşıması gerektiğini vurguladı.

METİN FEYZİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

İşte Metin Feyzioğlu'nun açıklamaları:

“Ankara Barosu tarafından yapılan bu sorumsuz açıklamayı tasvip etmemiz mümkün değildir. Öte yandan bir diğer üzüntümüz, Ankara Barosu Başkan ve yönetiminin Türkiye'nin gerçek gündemini değiştirmiş olmasıdır. Covid-19 salgını sebebiyle ülkemiz ve adliyelerin fiilen kapalı olması dolayısıyla meslektaşlarımız, sağlık kaygıları yanında büyük bir ekonomik sıkıntıyla mücadele etmektedir. Bu süreçte avukatların meslek örgütlerine düşen sorumluluk, zor zamanlar yaşayan meslektaşlarımıza el birliğiyle sahip çıkmaktır. Onları hem sağlık hem ekonomik anlamda koruyacak tedbirleri almak ve bunun takipçisi olmaktır.”

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.