DOLAR 32,2536 0.1%
EURO 34,9101 -0.05%
ALTIN 2.420,77-0,96
BITCOIN %
Kayseri
12°

HAFİF YAĞMUR

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Coronavirüsü salgınında kritik tarihi Prof. Dr. Demirer açıkladı!

Coronavirüsü salgınında kritik tarihi Prof. Dr. Demirer açıkladı!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim ve TÜBA Kanser Çalışma Grubu Başkanı ve Kök Hücre üyesi Prof. Dr. Taner Demirer corona virüsü salgını ile ilgili dikkat çeken kritik tarihi açıkladı. Prof. Demirer yaptığı açıklamada, "Kovid19 vakalarının %98 nin tedavi edilip yok edileceği dönem Mayıs sonuna yani bayram dönemine denk geliyor." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:40
Coronavirüsü salgınında kritik tarihi Prof. Dr. Demirer açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü salgınında iyileşenlerin sayısı her geçen gün artması herkesi sevindirmeye başladı.

KRİTİK TARİHİ AÇIKLADI

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim ve TÜBA Kanser Çalışma Grubu Başkanı ve Kök Hücre üyesi Prof. Dr. Taner Demirer corona virüsü salgını hakkında önemli bir açıklama yaparak tarih verdi.

Henüz corona virüsü vakalarına rastlanmayan 9 ülke! Hangi ...

RAMAZAN BAYRAMINDA TEDBİRLERİ BIRAKMAYALIM

Prof. Dr. Demirer yaptığı açıklamada, “Hem Bakanlığımız hem de Singapur verileri göz önüne alındığında Kovid19 vakalarının %98 nin tedavi edilip yok edileceği dönem Mayıs sonuna yani bayram dönemine denk geliyor. Vakaların çok az ya da hiç görülmeyeceği yani çan eğrisinin dibinde olduğumuz bu döneme ben hain sükunet dönemi diyorum o nedenle bayramda tedbirleri bırakmayalım ve Japonya Hokaido’nun yaşadığını biz de yaşamayalım.” dedi.

 

kamupersonelii.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.