DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20712841,07%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

TARAFTARLIĞI BIRAKTI

'FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜN İŞİ SİYASET DEĞİL, TARAFTARINI MUTLU ETMEK İÇİN ŞAMPİYON OLMAKTIR' Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Fenerbahçe spor kulübünün İstanbul sözleşmesinin fesh edilmesinin yanlış bir karar olduğuna dair yaptığı açıklamayı eleştirerek; "Fenerbahçe spor kulübünün işi siyaset değil, taraftarını mutlu etmek için şampiyon olmaktır" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Ali Koç Fenerbahçe Başkanı seçildikten sonra Fenerbahçe Kulübü 2019’da toplumsal cinsiyet eşitliği seminerleri vermeye hazır olduklarını açıklamıştı, şimdide onca ailenin yıkılmasına sebep olan toplumun ahlakına dinamit koyan İstanbul sözleşmesinin fesh edilmesinin yanlış olduğunu endişe duyduğunu açıklamış. Ali Koç ! Fenerbahçe maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan milyonlarca taraftarın desteklediği bir spor kulübüdür, dolayısıyla Fenerbahçe spor kulübü ve Başkanının işi Fenerbahçe’yi şampiyon yaparak taraftarını mutlu etmektir, ülkeyi dizayn etmek siyaset yapmak değil, eğer birileri siyaset yapmak istiyorsa siyasi parti kursun başına geçsin boyunun ölçüsünü görelim. gönülden bağlı bulunduğum, yıllardır taraftarı olduğum sarı-lacivertli camiadan, Kulübün yaptığı bu açıklama sonrasında Ali Koç Fenerbahçe başkanlığını bırakana kadar ben Fenerbahçe taraftarlığını bırakıyorum.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.