DOLAR 32,3887 -0.11%
EURO 34,5793 -0.68%
ALTIN 2.385,14-2,04
BITCOIN 1931680-5,71%
Kayseri
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Son dakika MEB’den anaokulu ve kreşlerle ilgili flaş açıklama! Yarın başlıyor!

Gelen bir son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ana sınıfları hariç, tam gün hizmet veren resmi ve özel tüm anaokullarının yarından itibaren yüz yüze eğitime geçecekleri duyuruldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün düzenlenen kabine toplantısı sonrasında kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, okul öncesi kurumlarla ilgili yüz yüze eğitimin olacağını söylemişti. Az önce MEB tarafından detaylar açıklandı.

ANA SINIFLARI HARİÇ

MEB tarafından yayımlanan ifadede yüz yüze eğitimin yarın başlayacağı belirtilirken, bu eğitimin ana sınıfları için geçerli olmadığının altı çizildi. Yapılan açıklamada özel ve resmi tüm anaokullarının açılacağı duyuruldu.

YÜZ YÜZE EĞİTİM YARIN BAŞLIYOR

MEB tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada yarından itibaren yüz yüze eğitimin başlayacağı şu sözlerle duyuruldu:

“Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda alınan karar gereği, ana sınıfları hariç, tam gün hizmet veren resmî ve özel tüm anaokulları, Kovid-19 tedbirleri kapsamında belirlenen koşulları yerine getirmek kaydıyla yarından itibaren yüz yüze eğitime geçecektir”

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.