DOLAR 32,3430 -0.12%
EURO 34,8416 0.09%
ALTIN 2.392,51-0,17
BITCOIN 20257675,65%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Son dakika il il açıklandı!

Son dakika il il açıklandı!

Son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından il il açıklanarak sarı alarm verildi. MGM tarafından yapılan uyarıda, "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel dolu yağışıyla birlikte kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydan gelebilecek ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yıldırım riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:23
Son dakika il il açıklandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika Meteoroloji Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile Sakarya Çevrelerindeki Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat başlığıyla uyarıda bulundu.

METEOROLOJİ İL İL AÇIKLADI

MGM tarafından yapılan son dakika uyarısında, “Bugün öğle saatlerinden itibaren Karadeniz’in iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Amasya,Tokat ile Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri), İç Anadolu’nun doğusu (Çankırı,Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kırşehir,Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Karaman ile Konya’nın doğusu) Doğu Akdeniz’in iç kesimleri (Mersin’in kuzeydoğu kesimleri ile Adana’nın kuzeyi) ile Sakarya çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel dolu yağışıyla birlikte kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydan gelebilecek ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yıldırım riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadeleri yer aldı.

SARI ALARM VERİLDİ

Meydana gelmesi muhtemel olaylarla ilgili vatandaşlara uyarıda bulunarak sarı alarm verildi.

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.