DOLAR 32,2936 -0.65%
EURO 34,7464 -0.45%
ALTIN 2.407,13-0,63
BITCOIN 1857421-4,78%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Son dakika Cumhurbaşkanlığı’ndan flaş İdlib açıklaması

Son dakika Cumhurbaşkanlığı’ndan flaş İdlib açıklaması

Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerlerine yönelik gerçekleştirilen hava saldırısı sonrasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yaptığı açıklamada, "Suriye'nin farklı bölgelerinde 200'ü aşkın Rejim hedefi havadan ve karadan vurulmuştur." dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:30
Son dakika Cumhurbaşkanlığı’ndan flaş İdlib açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye'de alçak rejim güçleri tarafından Türk askerlerine yönelik hava saldırısı sonrasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

MİLLETİMİZİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Gerçekleştirilen saldırı sonrasında Esed'den hesap sorulacağını ifade eden Kalın, “Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağından milletimizin şüphesi olmasın.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sözleri şöyle:

Rejim unsurlarının alçak saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Askerimize yapılan bu hain saldırıya bu gece yarısından sabaha kadar en sert şekilde mukabele edilmiştir.

Hem İdlib hem de Suriye'nin farklı bölgelerinde 200'ü aşkın Rejim hedefi havadan ve karadan vurulmuştur. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağından milletimizin şüphesi olmasın. Ordumuz eli kanlı Esed rejiminden mutlaka hesap soracaktır.

İdlib'te yaşanan kriz tüm sınırları aşmıştır. NATO başta olmak üzere uluslararası toplum İdlib ve Suriye'de yaşanan insani krize dur demeli ve ivedilikle somut adımlar atmalıdır.

 

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.