DOLAR 32,3860 -0.12%
EURO 34,7755 -0.1%
ALTIN 2.411,20-0,97
BITCOIN 2000178-1,17%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Son dakika Ankara’da güvenlik görevlisi dehşet saçtı!

Son dakika Ankara’da güvenlik görevlisi dehşet saçtı!

Son dakika Ankara Etimesgut'ta güvenlik görevlisi dehşet saçtı. Güvenlik görevlisi okul müdürünü yaraladıktan sonra intihar etmeye kalktı. Son dakika gelen bilgilere olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildiği öğrenildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:15
Son dakika Ankara’da güvenlik görevlisi dehşet saçtı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika AnkaraEtimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E'nin dehşet saçtığı bilgisine ulaştı.

MÜDÜRLE TARTIŞAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ DEHŞET SAÇTI

Lisede güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı. Çıkan tartışmada güvenlik görevlisinin okul müdürünü yaraladıktan sonra yanında bulunan silahla okul müdürünü yaralayan M.E, olay yerine gelen polis ekiplerinin teslim olması yönündeki uyarılarını duyduktan hemen sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

 

SAĞLIK VE GÜVENLİK EKİBİ SEVK EDİLDİ

Son dakika gelen bilgilere göre olay yerine sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan zanlı ile okul müdürü hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan okul müdürü Gürüler'in hayati tehlikeyi atlattığı, M.E'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri çevrede inceleme başlattı. Öte yandan silah sesinin duyulmasının ardından okulun tahliye edildiği ve olay sırasında öğrencilerin içeride olmadığı öğrenildi.

 

kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.