DOLAR 32,4446 -0.05%
EURO 34,8928 0.27%
ALTIN 2.435,56-0,12
BITCOIN 2034538-2,00%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Meteoroloji duyurdu: Bu geceden itibaren önleminizi alın!

Meteoroloji duyurdu: Bu geceden itibaren önleminizi alın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde olumsuz hava şartları kendini iyiden iyiye hissettirirken bu geceden itibaren hava sıcaklıklarının gece saatlerinde daha da fazla düşerek don ve çığ tehlikesi yaşanabileceği bildirildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 05:14
Meteoroloji duyurdu: Bu geceden itibaren önleminizi alın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika ülke genelinde hava sıcaklıkları sert bir şekilde düşmeye devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, “Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Uşak, Antalya, Sivas, Samsun, Ordu, Tunceli, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılar ile Uşak çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.” denildi.

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.