DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20674881,27%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SMA hastası Melih Eymen için yardım gecesi tamamlandı

SMA hastası Melih Eymen için yardım gecesi tamamlandı

ABONE OL
Mart 17, 2023 10:19
SMA hastası Melih Eymen için yardım gecesi tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de yaşayan SMA hastası Melih Eymen’in tedavisi için gerekli olan paranın toplanabilmesi amacıyla yerel televizyonlar da düzenlenen yardım gecesi tamamlandı.

Bir tür kas hastalığı olan Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası 5 yaşındaki Melih Eymen Ceylan’ın tedavi olması için Zolgensma gen tedavisine ihtiyacı var. Aile, 11 ay önce valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Şu ana kadar gerekli olan paranın yüzde 82’si toplanabildi. Eymen’in yurtdışına götürülerek gen tedavisi alabilmesi için gerekli olan yüzde 18’lik kalan paranın toplanması amacıyla Kayseri’nin bütün televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak yardım gecesi yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen gecede, salonda bulunanlar ya da telefonla bağlananlar bağış yaptı.

Herkesi kampanyaya destek olmaya çağıran anne Fatma Ceylan, “Evladımız elinin hiç bırakmadınız, Allah sizden razı olsun. İnşallah bitireceğiz. Yüzde 82 olduk elhamdülillah. Bu mücadele güzel bitecek. Rabbim büyük yardımcımız olacak. Birlikte göreceğiz Melih Eymen’in iyileştiğini. Melih Eymen’in son 1 buçuk kilosu kaldı. Eğer 1 buçuk kilo daha alırsa ilaç hakkını tamamen kaybetmiş olacak. Biz bunları düşünmek istemiyoruz. Mücadelemizi devam ettirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Baba Osman Ceylan ise, “Bugün itibariyle kampanyamız yüzde 82’ye ulaştı. 11 ayı geçti kampanyamız devam ediyor. Valilik izniniz 4’üncü ayın 6’sında bitiyor 20 günlük bir süremiz var. Melih Eymen’in aynı zamanda 1 buçuk kilosu kaldı. Sizlerin ve Rabbimin desteği ve yardımıyla bu geceyi bitirmek istiyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.