DOLAR 32,5326 0.24%
EURO 34,9037 0.39%
ALTIN 2.431,66-0,27
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
“Tüm sorunları çözecek yine AK Parti’dir”

“Tüm sorunları çözecek yine AK Parti’dir”

ABONE OL
Mart 17, 2023 10:17
“Tüm sorunları çözecek yine AK Parti’dir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ramazan Bedir, aday adayı olduğunu ve sonraki süreçte yapılacak olan faaliyetlerden bahsetti. Bedir, AK Parti’nin Kayseri’de ses getirdiğini ifade ederek, “Kayseri’de son yapmış olduğumuz seçimde almış olduğumuz oy oranına bakarsak demek ki yapılan işler doğru. Tüm sorunları çözecek yine AK Parti’dir. Yaparsa yine AK Parti yapar” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ramazan Bedir, KayseRadar ve Radyoradar ekranlarında yayınlanan Aday Ekranı programında Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı. AK Parti’nin 5 yıllık dönemde verdiği vaatlerden bahsederek vatandaşın her daim yanında olacaklarını ifade ederek Kayseri belediyelerinin de Avrupa’ya model olduğunu söyleyen Bedir, “Diğer partilere baktığımızda partimiz açık ara farkla toplumda kabul gören bir durumdadır. Bu bizi çok sevindiriyor. AK Parti’nin bir neferi olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Yaklaşık 8 seçim yaşadım. 9. seçim döneminde de aday adaylığını tercih ettim. Kayseri’deki muhalefetin bu süreç içerisinde yapmış olduğu kanaatimizce şehre mal olacak olumlu bir muhalefet var mıydı? Yoktu. Yalnızca karalama, çamur atma üzerine kurulmuş bir muhalefet anlayışı vardı. Biz de buna karşı doğru, yüzü ak ve temeli olan bir siyasi anlayışı tercih ettik ve açıklamalarımız da bu yönde oldu. Muhalefete karşı açıklamalar yaptık ancak buna karşı keşke olumlu bir muhalefet yapsalardı diyoruz ancak olmadı. Belediyelerle ilgili çalışmalar da Türkiye’de ses getiren bir durumdur ve Kayseri bu anlamda ses getiren bir model oldu. Hatta Avrupa’da model oldu. Çok başarılı bir belediyeciliğin Kayseri topraklarında doğduğunu ifade etmek istiyorum. Kayseri’de başarılı bir siyaset rüzgarı var. Rüzgarın arkasında Kayseri halkımız var. Kayseri’de son yapmış olduğumuz seçimde almış olduğumuz oy oranına bakarsak demek ki yapılan işler doğru. Bir belediyeyi dahi karşı tarafa emanet etmediysek bu takdire şayan bir durumdur. Şükretmekle beraber gayret ediyoruz. AK Parti disiplinli ve parti politikalarını tabandan tavana uygular iken bir çerçeve çizmiş, bu çerçevenin dışında yeni şeyler üretebilecek ve katkı sağlayabiliyor. Böylece Kayseri halkımızın son seçimlerde bize güveniyle beraber vekil sayımızın 6 oldu ve inşallah bu sayı 10 olur. Genç milletvekili aday adaylarımız var ve bu sevindirici bir durum. Dünyada ses getiren bir sonuçla seçimden çıkacağız, kazanacağız” diye konuştu.
‘AK PARTİ’NİN HER TÜRLÜ SORUNA ÇÖZÜM OLMAK GİBİ BİR YAPISI VAR’
AK Parti’nin iktidar olarak her türlü sorunda çözüm üreten bir kültüre sahip olduğunu belirten Bedir, “Seçim, AK Parti’nin işidir. Uzlaşık bir kültüre sahiptir. Altılı masanın altındaki HDP çıksa da biz de ortağız dese keşke. Bizim ittifak yapmış olduğumuz partiler malum ancak karşımızda bir aday çıktı, kavga ederek bir aday çıkardılar ve güven vermediler. Kendi partileri içerisindeki uzlaşık kültürü olmayışını görüyoruz. Bizim kırmızı çizgimiz ülkeyi, milleti bölmeye çalışan bir yapıdır yani PKK’dan bahsediyorum. Böylesi bir oluşumu kendi içinize alıyor ve bu da yetmezmiş gibi ‘bizde onlardan değiliz’ gibi kapalı kapılar ardında altılı dediğimiz masada memleketimizi hangi çıkmaz koridorlara sürüklüyorsunuz? Bugün HÜDAPAR ile HDP’yi yan yana koyamazsınız. Bizim ittifak yaptığımız kişiler belli. AK Parti öncelikle huzur ve güven veriyor. Her türlü sorunlara, kanayan yaraya çözüm olmak gibi bir pozisyon alma gibi politik duruşu var. Hızlı karar alan, almış olduğu kararı hemen uygulayan ve aynı şekilde ön görebilen bir partidir. Şehrimizde milletin vekili olmak için görev yapacağız; biz sahada olacağız. Tüm toplum kesimlerimizi kucaklayacağız ve sorunlarıyla bizzat ilgileneceğiz. Bu süreçte AK Parti’de görevlerde bulundum dolayısıyla sahada talepleri dinleyen, çözüm üretmeye çalışan bir geleneğin içerisinden geliyoruz. Milletvekili olduğumuz zaman da buradaki çözülmesi gereken sorunları yine aynı şekilde kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte en hızlı şekilde koordinasyon halinde çözeceğiz” diye konuştu.
‘DAHA SAĞLIKLI BİR YARGILAMA SİSTEMİNİN SONUÇLARINI GÖRMEYE BAŞLAYACAĞIZ’
Tekrar seçilme durumunda 5 yıllık dönemde adalet politikalarının da işleyişinden bahseden Bedir, “Adalet politikalarını Türkiye’de en çok yineleyen, sahada takip eden bir hukuk sistemi oluşturduk. Adalet reformları yapıldı ve bu anlamda gelişen bir çağa uygun şekilde teknolojik alt yapıyı AK Parti döneminde oluşturduk. Türkiye’miz yakın tarihte büyük bir terör operasyonuyla karşı karşıya geldi. 15 Temmuz hadisesi adalet politikalarımızın, temellerine bakıldığında yadsınamayacak bir olaydır. Dolayısıyla o dönem yaklaşık 4 bin 500 civarında hakim ve savcının FETÖ sebebiyle görevden ihraç edildiğini biliyorum. Bu süre içerisinde şu anda 21 bini aşmış hakim savcı varken sahada olan biri olarak şunu ifade edeyim toplumda adalet duyguları noktasında, uzayan yargı süreci noktasında ve bir şekilde bunu ifade etmek adına bizlere de müracaat ediyorlar. Bakanlığımız öz verili bir şekilde tüm müracaatları takip ediyor. Adalet duygusunu pekiştirmek adına ciddi anlamda reformlar yapıldı. Vatandaşlarımız şundan emin olsun; daha sağlıklı bir yargılama sisteminin sonuçlarını görmeye başlayacağız. Bizim öncelikli hedefimiz sayın Cumhurbaşkanımızın nitelikli bir çoğunlukla Cumhurbaşkanı seçilmesidir. Kayseri’de de rekor bir oyla Cumhur ittifakının sayın Cumhurbaşkanımıza burada el sallamasıdır. Motivasyonumuz bu anlamda çok yüksek. Tüm sorunları çözecek yine AK Parti’dir. Yaparsa yine AK Parti yapar. ” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.